Wednesday, March 27, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at March 27, 2024 16:04



Τι προετοιμασία πρέπει να κάνω πριν από μια εγχείρηση;
Πριν από οποιαδήποτε εγχείρηση, ο ασθενής θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προσωπικού ιατρού.
Σε γενικές γραμμές, πριν από κάθε εγχείρηση, ο ασθενής καλείται να νηστέψει λίγες ώρες - τουλάχιστον 6 ώρες. Η νηστεία περιλαμβάνει κυρίως φαγητά και ποτά, εκτός από νερό.

Με την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού, ο ασθενής καλείται να διακόψει τη λήψη ορισμένων φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, ή αντιπηκτικών. Ορισμένα φάρμακα ίσως να επηρεάσουν την εγχείρηση, γι’ αυτό καλό θα ήταν ο ασθενής να ενημερώσει τον χειρουργό εκ των προτέρων.

Τέλος, πριν από κάθε εγχείρηση, ο ασθενής θα πρέπει να γνωρίζει αν χρειάζεται να κάνει οποιαδήποτε εργαστηριακή εξέταση, όπως εξετάσεις αίματος, ή μοριακό PCR Test για τον κορονοϊό.

Για αιματολογικές εξετάσεις και PCR Tests, το μικροβιολογικό εργαστήριο Προμηθέας στο κέντρο της Λευκωσίας προφέρει όλων των ειδών απλές και εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις, ακτινογραφίες και υπέρηχους.

https://ift.tt/QRxgfpe



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/JotN2ly
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at May 02, 2024 16:00

Πόσο συχνά κάνατε εργαστηριακές εξετάσεις-αναλύσεις; Κάθε χρόνο; Κάθε 2 χρόνια; Ή όποτε είναι αναγκαίο; Τα τελευταία χρόνια, λόγω της λει...