Tuesday, March 26, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at March 26, 2024 16:02



Ο Στρόβολος βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου κι έχει πληθυσμό γύρω στους 70,000 κατοίκους.
Στον Στρόβολο βρίσκεται το Πάρκο Ακροπόλεως, ένας πράσινος παράδεισος διαφυγής για όσους ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα, αλλά και το Γραμμικό Πάρκο.

Απολαύστε, λοιπόν, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής την ησυχία και την ομορφιά των δύο πάρκων, κάνοντας jogging, περπατώντας, παίρνοντας βόλτα τα κατοικίδια σας, και περνώντας ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας.
Σε περίπτωση, όμως, που κατά τη διάρκεια της βόλτας σας ενημερωθείτε πως κάποιο κοντινό ή φιλικό σας πρόσωπο νοσεί από κορονοϊό (COVID-19), μην πανικοβληθείτε!
Απαλλαγείτε άμεσα από τον φόβο του κορονοϊού, κάνοντας ένα μοριακό PCR test ή ένα Rapid Test, το οποίο θα δείξει με ακρίβεια εάν νοσείτε ή όχι από κορονοϊό.
Επισκεφθείτε το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας στο κέντρο της Λευκωσίας, που αναλαμβάνει την ανίχνευση του κορονοϊού σε όσους μένουν στην περιοχή του Στρόβολου.

https://ift.tt/ZUEGuVP



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/ECgioIy
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at May 16, 2024 16:01

Τι προετοιμασία πρέπει να κάνω πριν από μια εγχείρηση; Πριν από οποιαδήποτε εγχείρηση, ο ασθενής θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος,...