Monday, April 15, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at April 15, 2024 16:01



Τελειώσατε τις αιματολογικές σας εξετάσεις στη Λευκωσία, περιμένετε τα αποτελέσματα και… δεν ξέρετε τι να κάνετε στον ενδιάμεσο χρόνο;

Κάντε μια βόλτα στα Λατσιά, τα οποία απέχουν μόνο 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λευκωσίας! Ξεκινήστε τη βόλτα σας με καφέ, μιας και η περιοχή διαθέτει αμέτρητες επιλογές για ωραίο καφέ.
Περιηγηθείτε στα μικρά καταστήματα της περιοχής κι ανακαλύψτε όμορφες γειτονιές. Ξεκουραστείτε τρώγοντας παγωτό σε ένα από τα πιο γνωστά πάρκα της περιοχής, το Πάρκο Μελίνα Μερκούρη.

Συνεχίστε την εξερεύνηση σας στα Λατσιά κάνοντας πεζοπορία στο «Φαράγγι της Κακκαρίστρας». Πρόκειται για ένα μικρό σε βάθος και έκταση φαράγγι που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Δήμου Λατσιών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα ιστορικό τοπίο. Τα πετρώματα στα τοιχώματα του φαραγγιού περιγράφουν και τεκμηριώνουν τα τελευταία στάδια της ανάδυσης της Κύπρου από τη θάλασσα.
Μετά το τέλος της βόλτας σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο κλινικό εργαστήριο Προμηθέας στη Λευκωσία για να παραλάβετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος.

https://ift.tt/Fu91xK3



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/47HZdyY
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at June 16, 2024 16:00

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι κάνει ένας βιοχημικός; Ο χημικός βιολόγος δεν φοράει μόνο διάφανα γυαλιά και δεν γεμίζει απλά φιάλες με πολύχρωμ...