Saturday, April 13, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at April 13, 2024 16:00



Υπάρχουν πάνω από 100 κλινικά εργαστήρια-χημεία σε όλη την Κύπρο. Αυτό που ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και τα γρήγορα αποτελέσματα στη Λευκωσία είναι το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας.

Εδώ θα βρείτε ένα ασφαλές, αξιόπιστο, έγκυρο, και φιλόξενο εργαστήριο εξειδικευμένων εξετάσεων κι αναλύσεων. Κάντε τον Προμηθέα την πρώτη σας επιλογή για αιματολογικές εξετάσεις και υπερηχογραφήματα για τους παρακάτω λόγους:

Προσφέρει αξιόπιστα και γρήγορα αποτελέσματα
Διεξάγει εργαστηριακές εξετάσεις όλων των ειδών, όπως απλές αιματολογικές, ορμονικές, προεγχειρητικές, ανοσολογικές, ενδοκρινολογικές εξετάσεις και γονιδιακό έλεγχο
προσφέρει κατ’ οίκον αιμοληψία
διενεργεί τεστ ανίχνευσης κορονοϊού – PCR Test
εξυπηρετεί εξεταζόμενους απ’ όλες τις περιοχές της Κύπρου χωρίς ραντεβού
διαθέτει ακτινολογικό, νευρολογικό και ορθοπεδικό τμήμα
Στόχος του διαγνωστικού κέντρου Προμηθέας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, η παροχή αξιόπιστων εργαστηριακών εξετάσεων, και τα γρήγορα αποτελέσματα ώστε να μην παρατείνεται η αγωνία των εξεταζόμενων.

Επισκεφθείτε το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας σήμερα. Το έμπειρο προσωπικό μας, σας περιμένει καθημερινά, εκτός Σ/Κ, από τις 7:00 μέχρι τις 19:30.

https://ift.tt/9Tgcux2



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/RoWkg2N
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at June 16, 2024 16:00

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι κάνει ένας βιοχημικός; Ο χημικός βιολόγος δεν φοράει μόνο διάφανα γυαλιά και δεν γεμίζει απλά φιάλες με πολύχρωμ...