Monday, April 8, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at April 08, 2024 16:30



Η πρωτεύουσα της Κύπρου έχει πλέον ένα νέο, σύγχρονο κι αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο, επί της οδού Γεωργίου Γρίβα Διγενή 36Β, στο κέντρο της Λευκωσίας.
Στόχος του εργαστηριακού και ακτινολογικού ιατρικού κέντρου Προμηθέας είναι η προσφορά αξιόπιστων εξετάσεων και γρήγορων αποτελεσμάτων στους πολίτες της Κύπρου.

Όραμά μας η συνεχής ανάπτυξη και καθιέρωση του κέντρου μας ως η πρώτη επιλογή στον κλάδο των διαγνωστικών εξετάσεων στη Λευκωσία και την Κύπρο γενικότερα.

Το χημείο μας απαρτίζεται από έμπειρους χημικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διεξαγωγή PCR tests και αιματολογικών, βιοχημικων, προεγχειρητικών, ανοσολογικών, και ενδοκρινολογικών-ορμονικών εξετάσεων.

Οι εξεταζόμενοι δεν χρειάζεται να κλείσουν κάποιο ραντεβού για τις αιματολογικές εξετάσεις, ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα, εντός ολίγων ημερών. Για την καλύτερη, εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, το κέντρο δέχεται εξετάσεις με παραπεμπτικά από το ΓεΣΥ.
Για περαιτέρω πληροφορίες ή διεξαγωγή εξετάσεων, καλέστε μας σήμερα ή περάστε από το διαγνωστικό μας κέντρο χωρίς ραντεβού!

https://ift.tt/dDjuAsN



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/vLGI8ZD
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at June 16, 2024 16:00

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι κάνει ένας βιοχημικός; Ο χημικός βιολόγος δεν φοράει μόνο διάφανα γυαλιά και δεν γεμίζει απλά φιάλες με πολύχρωμ...