Friday, April 26, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at April 26, 2024 16:00



Τι είναι οι ορμονολογικές εξετάσεις;
Οι ορμονολογικές εξετάσεις παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία και την υγεία των οργάνων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή και την απορρόφηση των ορμονών.

Οι ορμονικές εξετάσεις, λοιπόν, είναι οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται για τη μέτρηση των επιπέδων των ορμονών στο αίμα, στα ούρα, ή άλλα σωματικά υγρά. Πιο συγκεκριμένα, μετρούν τα οιστρογόνα, τη προγεστερόνη, την τεστοστερόνη, την θυρεοειδική ορμόνη, την κορτιζόλη, την ινσουλίνη, και άλλες ορμόνες.

Οι ορμονικές εξετάσεις κρίνονται απαραίτητες όταν υπάρχουν ορμονικές διαταραχές λόγω της λανθασμένης λειτουργίας των ενδοκρινών αδένων του σώματος. Οι εξετάσεις αυτές γίνονται κυρίως με τη λήψη δείγματος αίματος. Για συγκεκριμένες, όμως, μετρήσεις ορμονών ίσως να χρειάζεται δείγμα ούρων ή σιέλου.

Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας στο κέντρο της Λευκωσίας αναλαμβάνει πολίτες που χρειάζονται ορμονικές εξετάσεις. Αν ζείτε, λοιπόν, στη Λευκωσία και ψάχνετε το πιο αξιόπιστο και ασφαλές κλινικό εργαστήριο, επισκεφτείτε το διαγνωστικό μας κέντρο στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή 36Β.

https://ift.tt/gwnoT7d



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/2v5JcG4
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at June 16, 2024 16:00

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι κάνει ένας βιοχημικός; Ο χημικός βιολόγος δεν φοράει μόνο διάφανα γυαλιά και δεν γεμίζει απλά φιάλες με πολύχρωμ...