Sunday, March 31, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at March 31, 2024 16:00



Η Έγκωμη είναι ίσως η πιο κοσμοπολίτικη και αναπτυγμένη περιοχή της Λευκωσίας - βρίσκεται 3χμ νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Κύπρου!

Αν ζείτε, εργάζεστε, ή κάνετε τη βόλτα σας στην Έγκωμη, ειδικότερα στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα γνωρίζετε ότι η περιοχή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες περιοχές της Κύπρου ή του εξωτερικού.

Επισκεφτείτε τους καλύτερους προορισμούς της πόλης, ξεκινώντας με ψώνια, καφέ, και φαγητό στο ανανεωμένο Mall of Engomi. Φωτογραφηθείτε στο παλιό Tivoli, το οποίο αποτελούσε το πρώτο γνωστό Λούνα Πάρκ της Λευκωσία.
Αν είστε φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ψάχνετε τόπο διαμονής, οι σύγχρονες εστίες UNIC Residences του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με την μοντέρνα αρχιτεκτονική είναι η καλύτερη επιλογή.
Για τους φοιτητές και όχι μόνο, το μοντέρνο γυμναστήριο UFIT Fitness Centre παρέχει αίθουσες άθλησης με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για όλους.
Για εξετάσεις αίματος με αξιόπιστα και γρήγορα αποτελέσματα, επισκεφθείτε το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας στο κέντρο της Λευκωσίας, 9 μόλις λεπτά από την Έγκωμη.

https://ift.tt/jVrvENG



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/40sCKOZ
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at May 02, 2024 16:00

Πόσο συχνά κάνατε εργαστηριακές εξετάσεις-αναλύσεις; Κάθε χρόνο; Κάθε 2 χρόνια; Ή όποτε είναι αναγκαίο; Τα τελευταία χρόνια, λόγω της λει...