Sunday, January 21, 2024

Standard post published to Promitheas Medical Lab at January 21, 2024 16:00



Τα τελευταία χρόνια, η Λευκωσία εξελίσσεται, προσφέροντας στους κατοίκους, στους εργαζομένους, και στους τουρίστες νέους χώρους, σύγχρονες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

Μέρος της αναπτυσσόμενης Λευκωσίας, είναι πλέον και το δικό μας σύγχρονο κλινικό εργαστήριο Προμηθέας. Πρόκειται για ένα εγγεγραμμένο χημείο διεξαγωγής όλων των ειδών αναλύσεων που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας.

Καθημερινά, το έμπειρο προσωπικό μας εξυπηρετεί πολίτες από τη Λευκωσία κι άλλες πόλεις και περιοχές της Κύπρου.
Πριν ή μετά τις εξετάσεις αίματος στο διαγνωστικό μας κέντρο αξίζει να επισκεφθείτε τα εξής μέρη στη Λευκωσία:
Λεβέντειος Πινακοθήκη: Κάντε τη βόλτα σας στο χώρο, εξερευνήστε τις εκθέσεις που φιλοξενούνται, εγγραφείτε στα εργαστήρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει.

Οδός Στασικράτους: Το πρωί κάντε τη βόλτα σας στα μαγαζιά και το βράδυ απολαύστε νόστιμο φαγητό και δροσιστικά cocktails στα εστιατόρια/μπαρ της περιοχής.
Τείχη Λευκωσίας: Χτισμένα από τους Ενετούς, τα τείχη είναι σήμα κατατεθέν της Λευκωσίας. Περπατήστε γύρω από αυτά ή χαλαρώστε στο γρασίδι που τα περιβάλλει.

https://ift.tt/IHgKEq3



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/dYc6ENs
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at June 16, 2024 16:00

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι κάνει ένας βιοχημικός; Ο χημικός βιολόγος δεν φοράει μόνο διάφανα γυαλιά και δεν γεμίζει απλά φιάλες με πολύχρωμ...