Friday, December 1, 2023

Standard post published to Promitheas Medical Lab at December 01, 2023 16:00



Οι εξετάσεις αίματος ανιχνεύουν κι αναλύουν το πώς και το πόσο καλά λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός. Ταυτόχρονα, αποτελούν το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την πρόληψη, την ανίχνευση προβλημάτων υγείας και την επιλογή σωστής θεραπείας, πάντα σε συνεννόηση με τον προσωπικό σας γιατρό.
Η γενική εξέταση αίματος περιλαμβάνει κυρίως την καταμέτρηση:

των ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων,
της αιμοσφαιρίνης,
του αιματοκρίτη,
των αιμοπεταλίων,
των ερυθροκυτταρικών δεικτών.

Πριν από κάθε ανάλυση αίματος πρέπει να προηγείται 12ωρη νηστεία, να διακόπτεται η λήψη βιταμινών και να αποφεύγεται η έντονη άσκηση 24 ώρες πριν την αιμοληψία. Σε περίπτωση εξετάσεων θυρεοειδούς αδένος, η αιμοληψία πρέπει να γίνεται πριν την πρωινή αγωγή για την θυρεοειδοπάθεια.

Αν κριθεί απαραίτητο, η αιμοληψία μπορεί να γίνει και στο σπίτι του εξεταζόμενου. Έμπειροι αιμολήπτες αναλαμβάνουν με οργάνωση και ασφάλεια τη λήψη αίματος.

Αν ψάχνετε για αιματολογικό εργαστήριο στη Λευκωσία, το οποίο πραγματοποιεί με ασφάλεια και ταχύτητα και κατ’ οίκον αιμοληψίες, επικοινωνήστε με το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας σήμερα ή περάστε για αιμοληψία χωρίς ραντεβού.

https://ift.tt/WC5qYTN



from GMB Posts For Location "Promitheas Medical Lab" https://ift.tt/pY9Wnwq
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Medical Lab at May 16, 2024 16:01

Τι προετοιμασία πρέπει να κάνω πριν από μια εγχείρηση; Πριν από οποιαδήποτε εγχείρηση, ο ασθενής θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος,...